Kookworkshop

IMG_1434

Ben je een goede amateurkok en ben je toe aan een nieuwe uitdaging waarbij je kennis en vaardigheden verder worden uitgebreid? Of heb je nog weinig kookervaring en wil je de kneepjes van lekker, verassend en traditioneel koken onder de knie krijgen? Groepen vanaf 8 tot 40 personen kunnen zich bij Culinair Concept aanmelden voor een kookworkshop op maat.

Puur genieten

Tijdens de kooklessen ligt de nadruk op het koken en kennis maken met verrassende gerechten, begeleid door prachtige wijnen. Wij koken een drie- of viergangendiner waarin je al je creativiteit kwijt kunt! Natuurlijk genieten jullie na de kookworkshop aan een lange tafel van de eigen bereide gerechten. Bij elk gerecht wordt een passende wijn geschonken. De recepten krijg je mee naar huis.

Jan Simmelink (eigenaar/directeur DCA International):

“Eén keer per maand komen we met zo’n tien mannen bij elkaar om bij Culinair Concept te koken. Het zijn fantastische avonden met veel gezelligheid en een hoop lol. In de vijf jaar dat we samen koken, is mijn kooktechniek aanzienlijk verbeterd. Inmiddels mag ik mezelf een goede hobbykok noemen. In onze groep zijn ook mannen met minder kookervaring. Chef Jeroen leidt de kookavond niet alleen in goede banen. Er is ook ruimte voor een lolletje. Iedereen is zichzelf, leert en geniet. En Jeroen? Misschien geniet hij wel het meest. Zijn bevlogenheid is letterlijk voelbaar!”

Op kookavontuur voor kids

Ben je op zoek naar een leuke, leerzame invulling voor een kinderverjaardag? Of wil je een gezellige middag organiseren voor neefjes, nichtjes, hun vriendjes en vriendinnetjes? Op woensdagmiddag kunnen kinderen vanaf 8 tot 12 jaar in de keuken van Culinair Concept leren koken. Voordat het kookavontuur begint, gaat chef Jeroen met alle kinderen naar de markt. Aan de hand van de menulijst worden de ingrediënten gekocht. Daarna begint de kookles.

Uiteraard smullen de kids van hun eigen bereidingen. Trouwens – ze gaan niet alleen met een gevulde maag naar huis. Na afloop ontvangen ze de recepten én een diploma.

Wil jij meer weten over het kookavontuur voor kids? Maximale groepsgrootte is 16 personen. Bel ons gerust voor meer informatie.

Kookworkshop op locatie

Wil je thuis, in je bedrijf of op een andere locatie samen koken onder begeleiding van chef Jeroen? Wij verzorgen kookworkshops in heel Nederland. We nemen niet alleen de ingrediënten mee maar ook serviesgoed of een mobiele keuken. Kortom; je kunt ’t zo gek niet bedenken.

Elke aanvraag is uitzonderlijk! We sturen graag ons creatieve voorstel. Bel ons.