Koken aan huis

IMG_1449

Exclusief dineren met je eigen gezelschap bijvoorbeeld in de beslotenheid van je eigen huis, je bedrijf of een andere toplocatie? Chef-kok Jeroen van der Schee verzorgt elk privédiner in heel Nederland.

Perfecte gerechten

Onze chef-kok Jeroen verstaat de kunst in elke keuken perfecte gerechten klaar te maken. Daarbij zoekt hij telkens de balans tussen ambacht en innovatie. Tussen gevoel en techniek. Hij omschrijft zijn keuken als klassiek op een ambachtelijke basis, hoog van smaak, licht, met veel invloeden vanuit de regio. Zijn ervaringen vanuit het verleden en heden zijn erin verwerkt.

Groot of klein gezelschap

Het team van Culinair Concept heeft feesten en partijen van 15 tot 200 personen georganiseerd. Natuurlijk hoeft de gastgever tijdens zo’n privédiner nergens naar om te kijken. Naast alle ingrediënten nemen we ook borden, bestek, servetten en glaswerk, en bediening mee. Het vuile serviesgoed gaat met ons mee terug of onze keukenassistenten wassen het ter plaatse af.

Kijkje in de keuken

Vinden je gasten het leuk om tijdens zo’n privédiner chef Jeroen op de vingers te kijken. Of willen ze zelfs meekoken? Alles mag en alles kan.

Wil je meer weten over koken aan huis, catering of heb je andere culinaire wensen? Wij koken onze gerechten ook graag voor jou. Bel ons voor meer informatie.