Het restaurant


Restaurant Culinair Concept biedt plaats aan zo’n 35 gasten in de behaaglijke sfeer van een luxe woonkeuken.  Kies voor een tafeltje in het restaurant of kom gezellig aan de bar zitten. Bij mooi weer is het terras. Dat aangename hoekje biedt volop zicht op de gezellige sfeer van de Markt in Winterswijk.

Open keuken

Onze open keuken is een echte blikvanger met het grote aanrecht, kisten vol verse producten, worsten, hammen, kruiden en een fornuis vol pannen. Kies je voor een plekje aan de bar? Dan kijk je direct op de vingers van chef-kok Tim

Tim vind het contact met gasten erg leuk. Dat is één van de grote voordelen van het werken in een open keuken!

 

Goed inkopen

Lekker en mooi koken begint natuurlijk bij de juiste inkoop. Goede warenkennis is een vereiste net zoals passie voor het mooie product. Neem bijvoorbeeld ons rund- en kalfsvlees. Dat komt van een bevriende boerderij. De juiste kruidenmelange maken we zelf. Door verse producten te drogen in de droogoven en de vermalen, ontstaan er huisgemaakte poeders, kruiden zoals potjes in de supermarkt, maar dan huisgemaakt met producten van de beste kwaliteit. Het is een 100% puur product dus bevat ook geen andere toevoegingen.

Wilt u  reserveren? Bel ons.

Prijzen
Hoofgerecht: €19,50
2-Gangen: €29,50
3-Gangen: €38,50
4-Gangen: €46,50
5-Gangen: €53,50
6-Gangen: €59,50