Het restaurant

IMG_1442

Restaurant Culinair Concept biedt plaats aan zo’n 35 gasten in de behaaglijke sfeer van een luxe woonkeuken.  Kies voor een tafeltje in het restaurant of kom gezellig aan de bar zitten. Bij mooi weer is het terras. Dat aangename hoekje biedt volop zicht op de gezellige sfeer van de Markt in Winterswijk.

Open keuken

Onze open keuken is een echte blikvanger met het grote aanrecht, manden vol verse producten, poten, kruiden en een fornuis vol pannen. Kies je voor een plekje aan de bar? Dan kijk je direct op de vingers van chef Jeroen van der Schee.

Beetje humor

Chef Jeroen vindt contact met de gasten heerlijk! “De week doornemen, een geintje maken of samen toosten op een mooie gebeurtenis.” Ondertussen roert hij door de pannen, bereidt zijn gerechten en maakt de borden op. “Komen gasten soms wat duffig binnen? Fris en opgewekt gaan ze weer naar buiten.”

Goed koken

Zelf noemt Jeroen zijn kookstijl eerlijk, lekker en traditioneel. Zijn gasten voegen daar bourgondisch en persoonlijk aan toe. Door Jeroen’s kooktalent ontstaat een verrassend palet van gerechten met voortreffelijke smaken en fijne textuur. Het is nooit saai, welnee – het is altijd spannend.

Goed inkopen

Lekker en mooi koken begint natuurlijk bij de juiste inkoop. Goede warenkennis is een vereiste net zoals liefde voor het mooie product. Neem bijvoorbeeld ons rund- en kalfsvlees. Dat komt van onze eigen boerderij. Groenten en kruiden telen we in eigen tuin en kas.

Wil je reserveren? Bel ons.