Chef-kok Tim Gommers

Met de overname van Culinair Concept ging voor chef-kok Tim Gommers een droom in vervulling. Hij had altijd al de ambitie om een eigen restaurant te openen. Met deze unieke kans is dit realiteit geworden!

In onze gezellige open keuken kijkt u mee met de chef-kok die te plekke verrassende gerechten voor u bereidt.

Heerlijk koken

Tim kookt met eerlijke, verse producten die in het seizoen beschikbaar zijn. Elke dag zijn de gerechten weer anders omdat het aanbod van verse producten ook elke dag anders is.

Laat u dus heerlijk culinair verrassen door plaats te nemen aan een fraai gedekte tafel of bij de chef-kok aan de bar en geniet van onze culinaire beleving. We proberen u te verrassen, door smaakvolle gerechten te combineren met fantastische wijnen. Door altijd verse producten te gebruiken en mee te gaan met het seizoen, willen wij u elke keer verrassen met nieuwe gerechten en smaakcombinaties.

Klassiek en Modern

Chef-kok Tim is groot fan van de klassieke Franse bereidingen maar combineert dit met moderne invloeden en technieken. De ingrediënten worden op elkaar afgestemd door rekening te houden met smaak, textuur, kleur en opmaak. Zo krijgt u elke keer weer nieuwe verrassende gerechten op tafel geserveerd.