Chef-kok Tim Gommers


Met de overname van Culinair Concept ging voor chef-kok Tim Gommers een droom in vervulling. Hij had altijd al de ambitie om een eigen restaurant te openen. Met deze unieke kans is dit realiteit geworden!

In onze gezellige open keuken kijkt u mee met Tim die ter plekke heerlijke gerechten voor u bereidt.

Heerlijk koken

Tim kookt met eerlijke, verse producten die in het seizoen beschikbaar zijn. Elke dag zijn de gerechten weer anders omdat het aanbod van verse producten ook elke dag anders is.

Neem plaats aan een fraai gedekte tafel of aan de bar met zicht op de keuken. Tim verrast u door smaakvolle gerechten te combineren met fantastische wijnen. Met de altijd verse producten van het seizoen, zal hij keer op keer nieuwe gerechten met bijzondere smaakcombinaties voor u bereiden. Samen met zijn team zorgt hij voor een culinaire belevenis.

Klassiek en Modern

Tim is groot fan van de klassieke Franse bereidingen maar combineert dit met moderne invloeden en technieken. De ingrediënten worden op elkaar afgestemd door rekening te houden met smaak, textuur, kleur en opmaak. Zo krijgt u elke keer weer nieuwe bijzondere gerechten op tafel geserveerd.